Dnešný blog budem smerovať predovšetkým deťom a ich mamičkám. Ako iste vieme o detskú pokožku sa treba správne starať už od narodenia, pretože je veľmi citlivá a nesprávnou starostlivosťou dokážeme spôsobiť nepríjemné poškodenia, ktoré sa veľmi ťažko a zdĺhavo odstraňujú. Iste už nejedna z vás vyskúšala množstvo detskej kozmetiky, ktorá nebola vhodná a tak ste kúpili ďalšiu a ďalšiu, až kým ste netrafili tú správnu. Mnohé z vás hľadajú dodnes.

Detská pokožka je až 5x tenšia ako pokožka dospelého človeka a dokáže vstrebať omnoho rýchlejšie všetko čím ju namažete, preto buďte veľmi opatrné a dbajte na to, čím natierate svoje bábätko. Atopická dermatitída (čiže atopický ekzém) je jedným z najčastejších kožných ochorení v detstve a postihuje 10 a 20 % detí na celom svete. U tretiny týchto prípadov ochorení počas detstva odznie, u ostatných však môže pretrvávať až do dospelosti. Nie je to nič príjemné a dokáže to vášmu bábätku a tým pádom aj vám poriadne strpčiť život. Produkty ALLERGIKA DERMIFANT boli vyvinuté tak, aby čo najlepšie spĺňali požiadavky detskej pokožky od prvého dňa života (na báze glycerínu, bez alergénov a konzervantov).

Pokusy s detskou kozmetikou sa v tomto prípade neoplatia. Takisto je potrebné dávať pozor počas letných slnečných dní a chrániť svoje deti pred spálením od slnka. Pokožka má skvelú pamäť a svoje poškodenia si veľmi dobre uchová na dlhé roky, kedy nám ich môže nepríjemne pripomenúť v podobe nejakého kožného ochorenia. Keďže každá mamička má vplyv na detskú pokožku a zdravie svojho dieťatka až do dospelosti, dbajme na správnu starostlivosť, aby sme predišli zbytočným komplikáciám.

Vaše deti sa vám iste odvďačia spokojnosťou a dobrým zdravím ? Tu platí pravidlo – Keď je spokojné bábätko, je spokojná aj mamička ? Nie je nič krajšie ako vidieť svoje deti veselé a usmiate a to hlavne vďaka vám ? Prajem vám aj vašim detičkám veľa zdravia, radosť v tvári, pokojnú pokožku a nech sa darí ? Vaša Femi ? Ako sa staráte o pokožku svojho bábätka vy ?